Rollen zijn eenvoudiger te kopiëren dan opnieuw aan te maken. Als u een rol kopieert, blijven alle instellingen van de oorspronkelijke rol behouden, waaronder de kandidatuur en de rolgroepen.
Ga naar Instellingen > Rolinstellingen > Rollenlijst
Klik op het lege vakje links van de rol die u wilt kopiëren.
Klik rechtsboven op Kopiëren.
Open de nieuwe rol en bewerk deze zo nodig. De rol verschijnt als dezelfde gekopieerde rol met (copy) aan het eind.
Bijgewerkt 15 april 2026Beheerdersgidsen
Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor uw feedback.