Ga naar Instellingen > Rolinstellingen > Rollijst
Klik op de rol die u wilt wijzigen.
Voer de nieuwe rolnaam in.
OF
Voer de afkorting van de rol in.
Klik op Opslaan.
Let op – als de naam of de afkorting wordt gewijzigd, verandert die ook in alle historische planningen.
Bijgewerkt 15 april 2026Beheerdersgidsen
Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor uw feedback.