Ga naar Instellingen > Personeelsinstellingen > Personeelslijst
Klik op het personeelsaccount dat moet worden uitgeschakeld.

Als het account aangeeft Dit account is geactiveerd, klikt u op de knop Account activeren/deactiveren om aanmelden uit te schakelen.
Klik op Status om van Actief naar Inactief te wijzigen.
Wijzig Beveiligingsgroep naar Uitgeschakelde accounts (kan een vergelijkbare naam hebben).
Wijzig Sorteervolgorde in 9999.
Vink Gepland door Momentum uit.

Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek.