Ga naar Instellingen > Rolinstellingen > Rolgroepen
Klik op de rolgroep die moet worden bijgewerkt.
Klik om rollen toe te voegen in de vervolgkeuzelijst op de rollen die u wilt toevoegen en klik op Toevoegen.
Klik om rollen te verwijderen op het vakje links van de betreffende rollen en klik op Verwijderen.
Klik op Terug als u klaar bent.
Bijgewerkt 25 maart 2025Beheerdersgidsen
Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor uw feedback.