Rolgroepen kopiëren

Praktische handleidingen, antwoorden over het product en direct contact met BioSked-support.

Bijgewerkt 25 maart 2025Beheerdersgidsen
Een rolgroep kopiëren is een eenvoudige manier om nieuwe groepen te maken als er vergelijkbare groepen worden toegevoegd. 

Ga naar Instellingen > Rolinstellingen > Rolgroepen
Klik op het vakje links van de rolgroep die moet worden gekopieerd.
Klik op Groep(en) kopiëren.
Klik op de nieuwe gekopieerde groep om te bewerken.
Klik op Bewerken en werk de informatie bij om de opties aan te passen.
Klik op Bijwerken als u klaar bent.
Om rollen toe te voegen, klikt u in de vervolgkeuzelijst op de rollen die moeten worden toegevoegd en klikt u op Toevoegen.
Om rollen te verwijderen, klikt u op het vakje links van de rollen die moeten worden verwijderd en klikt u op Verwijderen.
Klik op Terug als u klaar bent.

Was dit artikel nuttig?