Filters opslaan

Zodra u na het aanpassen van de weergaveopties de gewenste weergave hebt, kunt u het filter opslaan als Algemeen filter of Persoonlijk filter, afhankelijk van uw beveiligingsrechten. Algemene filters worden binnen de vestiging gedeeld, persoonlijke filters gelden alleen voor de ingelogde medewerker.

Bijgewerkt 14 januari 2026Aan de slag

Ga naar de gewenste pagina (bijvoorbeeld de maand- of datumweergave)

Klik op Weergavefilter om het uit te klappen

Klik op het pijltje onder elke optie om de weergave aan te passen (Personeel, Personeelsgroep, Rol, Rolgroep, enz.)

Klik op Toewijzingen en kies Alleen ingevuld (om alleen ingevulde toewijzingen te zien)

Opties – klik op Opties en kies de gewenste opties

Klik rechtsboven, naast de vervolgkeuzelijst met filters, op het icoon Nieuw filter

Voer een naam in voor het nieuwe persoonlijke filter

Klik op de blauwe knop Opslaan

Let op - De instellingen van de nieuwe datumweergave zijn anders. Zie het artikel Filteren in de nieuwe datumweergave in de kennisbank. 

Was dit artikel nuttig?