Weergave Mijn planning

Dit artikel legt uit hoe u uw eigen planning bekijkt als u zorgverlener bent en in Momentum wordt ingepland.

Bijgewerkt 25 maart 2025Aan de slag

Meld u aan bij Momentum. 

Klik op de snelkoppeling Mijn planning om uw planning te bekijken. 

Als deze niet bestaat, volgt u de onderstaande instructies. 

 

Kies de optie Huidige medewerker onder Personeel in het weergavefilter. Dit toont de planning van de persoon die is aangemeld bij Momentum. Klik op Vernieuwen en volg daarna de onderstaande instructies om het filter op te slaan.

 

Ga naar Planning > Planning bekijken > Maandweergave

Klik op Weergavefilter om uit te klappen

Klik op de vervolgkeuzepijl onder Personeel en kies Huidige medewerker

Klik op Toewijzingen en kies Alleen ingevuld

Opties – klik op Opties en kies de gewenste opties, waaronder personeel en rol afkorten

Klik op het pictogram Nieuw filter in de rechterbovenhoek naast de filtervervolgkeuzelijst

Voer een naam in voor het nieuwe persoonlijke filter

Klik op de blauwe knop Opslaan

mijn planning

 

Was dit artikel nuttig?